Наукова діяльність Полтавської дослідної станції як приклад становлення і розвитку сільськогосподарської дослідної справи в Україні у галузі тваринництва - Татарчук, Л.М. (Питання історії науки і техніки, 2011)
У статті представлений аналіз результатів наукової діяльності Полтавської
сільськогосподарської дослідної станції і її внеску в розвиток тваринництва як
складової сільського господарства. В статье представлен анализ результатов научной деятельности Полтавской сельскохозяйственной опытной станции и ее вклада в
развитие животноводства как составляющей сельского хозяйства. In the article presented analysis of the results of scientific activity Poltava
Agricultural Experiment Station and its contribution to development of stock-raising as
a component of agriculture.