Мовний аспект румуно-молдовських відносин на Одещині - Христенко, В.І. (Питання історії науки і техніки, 2011)
У статті проведено аналітичний огляд мовного аспекту румуно-молдовських
відносин та його вплив на суспільно-політичну ситуацію в Одеському регіоні. В статье проведен аналитический обзор языкового аспекта румыно-молдовских отношений и его влияние на общественно-политическую ситуацию в Одесском регионе. In article the state-of-the-art review of language aspect of the Moldovo-Romanian relations and its infl uence on a political situation in the Odessa region is spent.