Авіаційна промисловість України в 1918-1919 рр. - Харук, А.І. (Питання історії науки і техніки, 2012)
У статті розглянуті особливості стану авіаційної промисловості України в 1918-1919 рр. Проаналізована виробнича діяльність основних підприємств галузі, а також вплив змін військово-політичної обстановки на долю авіазаводів. В статье рассмотрены особенности состояния авиационной промышленности
Украины в 1918-1919 гг. Проанализирована производственная деятельность основных предприятий отрасли, а также влияние изменений военно-политической обстановки на судьбу авиазаводов. In the article analyzed the features of the state of aviation industry of Ukraine in 1918-1919. Analyzed the
main production activity of enterprises, as well as the impact of changes in the militarypolitical
situation on the fate of the aircraft factories.