Наукова діяльність Механіко-будівного відділу Київського відділення Російського технічного товариства в галузі залізничного транспорту - Грицюта, О.О. (Питання історії науки і техніки, 2012)
У даній статті розглянуто історію становлення і основні віхи діяльності Механіко-будівного відділу Київського відділення Російського технічного товариства. Особлива увага приділена науковій діяльності відділу в області залізничного транспорту. В данной статье рассмотрены история становления и основные вехи деятельности Механико-строительного отдела Киевского отделения Русского технического общества. Особое внимание уделено научной деятельности отдела в области железнодорожного транспорта. This article examines the history of the development of the Mechanics and the building department of the Kiev branch of the Russian Technical Society. Particular attention is paid to the scientific activities of the department in the field of railway transport.