Проблеми посухи в діяльності Сільськогосподарського наукового комітету України - Коваленко, С.Д. (Питання історії науки і техніки, 2012)
У статті висвітлено діяльність Сільськогосподарського наукового комітету
України з вивчення проблем посухи через створену у 1922 році Комісію, яка працювала на основі синтезу різних підходів до планування та проведення відповідних заходів. В статье отражена деятельность Сельскохозяйственного научного комитета Украины по изучению проблем засухи через
созданную в 1922 году Комиссию, которая работала на основе синтеза разных
подходов к планированию и проведению соответствующих мероприятий. This article describes the activities of the Agricultural
Scientific Committee of Ukraine on the problems of drought as a result of the in 1922 established Commission, which was based on a synthesis of different approaches to planning and implementing relevant activities.