О генерализации автоматической реструктуризации электроцепей и сингуларисных переходных процессов в них - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Показано, що автоматична реструктуризацiя електроланцюгiв з реактивними елементами є узагальнюючим явищем. It is shown that the automatic restructurization of electric circuits with reactive elements is a general phenomenon.