Михайло Кузьмич Янгель – головний конструктор ракетно-космічних систем - Руденко, О.П.; Хорольський, О.В.; Комеліна, В.І. (Питання історії науки і техніки, 2012)
На честь 100-річчя від дня народження у статті висвітлено становлення М.К. Янгеля як провідного конструктора ракетно-космічних комплексів, академіка АН СРСР, двічі Героя Соціалістичної Праці. Увага зосереджена на взаємопов’язаності розвитку ідей ракетобудування з потребами часу та життєвими перипетіями конструктора. В честь 100-летия со дня рождения в статье отражено становление М.К. Янгеля как ведущего конструктора ракетно-космических комплексов,
академика АН СССР, дважды Героя Социалистического Труда. Внимание сосредоточено на тесной связи развития идей ракетостроения с потребностями времени и жизненными перипетиями конструктора. In honor of the 100th anniversary of the establishment is reflected in Article M.K. Yangel as a leading designer of rocket-space complexes, academician of the USSR, twice Hero of Socialist Labor. Focuses on the close association of ideas with the needs of the rocket and the vicissitudes of life-time designer.