Діяльність професора Букреєва Б.Я. на Київських Вищих жіночих курсах (кінець ХIХ – початок ХХ ст.) - Мирошниченко, О.В. (Питання історії науки і техніки, 2012)
Розглядається діяльність українського математика і педагога Букреєва Б.Я на Київських Вищих жіночих курсах, який зробив великий внесок у розвиток математичної освіти українських жінок. Рассматривается деятельность украинского математика и педагога Букреева Б.Я на Киевских Высших женских курсах, который сделал большой вклад в развитие математического образования украинских женщин. Activity of the Ukrainian mathematician and teacher Boukreev B.YA on the Kyiv Higher woman courses, that did a large contribution to development of mathematical education of the Ukrainian women, is examined.