Книга, написана серцем - Кара-Васильєва, Т. (Народознавчі зошити, 2009)
Рецензія на книгу: Овсiйчук Володимир. Мистецька спадщина Тараса Шевченка у контекстi європейської художньої культури.– Львiв: Iнститут народознавства НАН України, 2008.– 414 с. з iл.