Лінгвістичні та екстралінгвістичні інновації в рекламному дискурсі - Кутуза, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статтю присвячено дослідженню інновацій лінгвістичного та екст-
ралінгвістичного характеру, які наявні в сучасному українському рекламному
дискурсі. Наголошено на перевазі корелятивного функціонування зазначених
інновацій у рекламних текстах. Статья посвящена исследованию инноваций лингвистического и экстралин-
гвистического характера, которые существуют в современном украинском рек-
ламном дискурсе. Акцентировано внимание на доминировании коррелятивного функционирования указанных инноваций в рекламных текстах. The article is devoted to examining the linguistic and extralinguistic type innovations
present in the modern Ukrainian advertisement discourse. At the same moment,
dominance of these innovations' correlation in advertisement texts is emphasized.