Заголовний комплекс на сторінках сучасної періодики - Фіголь, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье речь идет об особенностях оформления заглавного комплекса периодическим изданий начала XXI века,
проанализированы языковые средства, способствующие привлечению внимания читателя, побуждению его к
прочтению материала. У статті йдеться про особливості оформлення заголовного комплексу періодичних видань початку XXI
століття, проаналізовано мовні засоби, покликані привернути увагу читача, викликати певні емоції, спонукати
прочитати матеріал. In clause the speech goes about features of registration of the title in periodicals of a beginning XXI of century, is
analysed language means, which should involve attention of the reader cause the certain emotions, to induce to read a
material.