ЗМІ та влада: право на інформацію - Приступенко, Т.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Розглядаються питання правової діяльності вітчизняних засобів масової інформації в контексті
свободи слова в Україні. Подасться аналіз взаємовідносин судової гілки влади та представників мас-
медіа, а також судова практика щодо розгляду справ, пов’язаних з діяльністю ЗМІ. Рассматриваются вопросы правовой деятельности отечественных средств массовой информации
в контексте свободы слова в Украине. Анализируются взаимоотношения судебной ветви власти и
представителей масс-медиа, а также судебная практика, связанная с деятельностью СМИ. It is considered the issues of legal activity of mass media of Ukraine in the context of freedom of speech, it is
analysed the interaction of the judicial branch of authority and the mass media representatives as well as
judicial practice on examination of the cases relating to mass media activity.