Свідоме й несвідоме авторство в журналістиці: акценти і проблеми - Чубур, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті йдеться про межу проведения паралелей між творчістю в літературі та журналістиці, деякі
критерії професіоналізму журналіста, їх специфіку. В статье говорится о пределе проведения параллелей между творчеством в литературе и журналистике,
некоторых критериях профессионализма журналиста, их специфике. This article deals with defining the parallel lines between the creation in the literature and journalistic, and
some criteria of journalist's professionalism, their specification.