Системний підхід: нова наукова парадигма журналу „ The Ecologist" - Бондаренко, Т.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті досліджено системний підхід, що пропонується журналом "The Ecologist", як альтернатива сучасній
науковій парадигмі. В статье исследован системный подход, предлагаемый журналом "The Ecologist", как альтернатива современной
научной парадигме. The article presents the research of system approach that ,,The Ecologist" propose as alternative to modern scientific
paradigm.