Особливості підготовки новинних радіопрограм з України для закордонної аудиторії - Павленко, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті досліджуються особливості підготовки новинних програм Всесвітньої служби радіомовлення України
для закордонної аудиторії. Розглядаються основні принципи відбору подій для висвітлення в міжнародному радіоефірі. В статье исследуются особенности подготовки новостийных программ Всемирной службы радиовещания
Украины для зарубежной аудитории. Рассматриваются основные принципы подбора событий для освещения в
международном радиоэфире. The article focuses on the peculiar/lies of the compiling of the RUІ news programs and investigates the main principles of
the choosing the events, which are to be mentioned in the international radio space.