До питання якості вітчизняних Інтернет-видань - Чабаненко, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті здійснюється спроба проаналізувати рівень якості вітчизняних Інтернет-видань і намітити шляхи до його підвищення. В статье осуществляется попытка проанализировать уровень качества отечественных веб-изданий и наметить пути к его повышению. The author of the article makes an attempt to analyze the level of quality of the home Internet editions and to outline the main directions of their improvement.