Психологічний аспект аналізу комунікативних феноменів - Масімова, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті аналізується публіцистика Умберто Еко, яка присвячена аналізу мас-медіа і урахуванням психологічного контексту і яка досліджує вплив ЗМІ на психологічний клімат суспільства. В статье анализируется публицистика Умберто Эко, которая посвящена анализу масс-медиа с учетом психологического контекста и которая исследует влияние СМИ на психологический климат общества. The article examines Umberto Eco's journalistic works which deal with media analysis in the context of psychology and which study influence of media on a society's psychological climate.