„Життєві історії" - провідний жанр журналів для жінок в Україні - Сидоренко, Н.М.; Сидоренко, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті аналізуютьсяжіночі видання в Україні останнього десятиліття, простежуютьсяжанрові особливості
„життєвої історії" у різних часописах. В статье анализируются женские издания в Украине последнего десятилетия, прослеживаются жанровые
особенности «жизненной истории» в различных журналах. The article analyses women's periodicals in Ukraine for the last 10 years, reveals genre particularities of "life, stories" in various magazines.