Психологія референта: акцентуація особистості в аспекті професійної реферативної діяльності - Тріщук, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті узагальнюються результати проведеного психологічного дослідження по виявленню особистісних рис
референта, які допомагають чи заважають йому в роботі над складанням короткого реферативного тексту. В статье обобщаются результаты проведенного психологического исследовании по выявлению личностных
особенностей референта, мешающих или помогающих ему в работе над составлением реферативного текста. In the article the results of psychological research are summarized on the exposure of personality lines of reviewer, which
help or interfere with him in the prosecution of drafting of abstract text.