Вивчення регіональної преси як джерело історичного досвіду (на матеріалі періодичних видань Донбасу) - Акіншина, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье рассматриваются вопросы значения изучения региональной прессы Донбасса периода немецко-
фашистской оккупации в истории украинской журналистики, выделены основные темы публикаций этого периода -
изобличение сталинских репрессий, возрождение украинских традиций. У статті розглядаються питання значення вивчення регіональної преси Донбасу періоду німецько-фашистської
окупації в історії української журналістики, виділені провідні теми публікацій цього періоду - викриття сталінських
репресій, відродження українських традицій. In the article look ask value of study of regional press of Donbass this is period german-fascist occupation are examined in
history of Ukrainian journalism, the basic themes of publications of it are selected period is exposing of the stalinsty repressions,
revival of Ukrainian traditions.