Теоретичні та історичні передумови дослідження і формування цілісного образу Криму в інформаційному просторі - Кондратська, В.Л. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье поставлен вопрос объективного трактования исторических предпосылок формирования образа Крыма. Рассматриваются средства образования целостного образа в информационном пространстве страны. У статті поставлене питання про об’єктивне трактування історичних передумов формування образу Криму. Розглядаються засоби утворення цілісного образу в інформаційному просторі країни. In article it is brought a attention to the question of objective interpretation of historical preconditions of formation of an image of Crimea. Means of formation of a complete image in information space of the country are considered.