Роль газети „Къырым" в національному відродженні кримськотатарського народу - Яблоновська, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розкривається роль газети “Къырым" в національному відродженні кримськотатарського народу. В статье раскрывается роль газеты “Къырым" в национальном возрождении крымскотатарского народа. The article research the role of the newspaper „Kirim" in the national revival of the Crimean Tatars.