Висвітлення в українських медіа теми міграції: політичні аспекти проблематики - Бондаренко, K.I. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті йдеться про взаємодію міграції та ЗМІ. Розглядаються причини та наслідки неконтрольованої міграційної
політики у галузі інформації. В статье затрагивается взаимодействие миграции и СМИ. Рассматриваются причины и последствия
неконтролируемой миграционной политики в сфере информации. The article is about migration & media interaction. The reasons & results of non-controled migration politics in
information sphere are researched.