„СЕРЦЕ БАЧИТЬ РАНІШЕ ОКА..." До питання соціальних передбачень утворчості Миколи Данька - Садівничий, В.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті на прикладі публіцистичних теорія журналіста, прозаїка, поета Миколи Данька (1926-1993)
розглядається така функція публіцистики, як соціальне передбачення. В статье на примере публицистических произведений журналиста, прозаика, поэта Миколы Данько (1926-1993)
рассматривается такая функция публицистики, как социальное предвидение. The article deals with one of the functions of publicism on the example of publicistic works of M. Dan'ko (1926-1993), who
was a journalist, a prose writer and a poet.