Українська вишивка у працях Т.Кара-Васильєвої (З нагоди виходу у свiт книги-альбому “Iсторiя української вишивки”) - Боньковська, С. (Народознавчі зошити, 2010)
Рецензія на книгу: Т.Кара-Васильєва. Iсторiя української вишивки. К.: Мистецтво, 2008. 463 с., 580 iл.