Крок до вiдновлення iсторичної справедливостi - Рибчинська, Н. (Народознавчі зошити, 2010)
Рецензія на монограцію: Сапеляк O. Укранська спiльнота в Аргентинi:
iсторико-етнологiчний аспект. Львiв, 2008.