Вплив глобалізації на інтеграційні процеси в гірничо- металургійному комплексі України. Анотація - Кутідзе, Л.С.; Фурман, Є.О (Культура народов Причерноморья, 2007)
Исследованы тенденции развития горно-металлургического комплекса,
оценено влияние глобализации на интеграционные процессы металлургиче-
ских предприятий, выявлены изменения их организационных структур и опре-
делены направления деятельности современных предприятий для сохранения
их конкурентных преимуществ. Досліджено тенденції розвитку гірничо-металургійного комплексу, оцінено
вплив глобалізації на інтеграційні процеси металургійних підприємств, виявлено зміни їх організаційних структур та визначено напрямки діяльності сучасних
підприємств для збереження їхніх конкурентних переваг.