Концептуальні напрямки формування стратегії міжнародного економічного співробітництва України - Реутов, В.Є. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Цель статьи – выявить проблемы, риски и перспективы участия экономики
Украины в современных интеграционных объединениях. Ціль статті – виявити проблеми, ризики та перспективи участі економіки України в сучасних інтеграційних об'єднаннях.