Електромашинобудування в Україні в контексті індустріалізаційних процесів як предмет історичних досліджень - Аннєнков, І.О. (Питання історії науки і техніки, 2012)
У даній роботі електромашинобудування в Україні в контексті індустріалізаційних процесів визначається як предмет історичних досліджень. Проводиться його позиціонування стосовно об’єкту, окреслюються галузеві, хронологічні та територіальні межі. В данной работе электромашиностроение в Украине в контексте индустриализационных процессов определяется как предмет исторических исследований. Проводится его позиционирование относительно объекта, очерчиваются отраслевые, хронологические и территориальные рамки. In this paper, electrical machinery in Ukraine is defined as a matter of historical research in the context of industrialization processes. Carried out its positioning relative to the object. The chronological, industry and spatial scopes are outlined.