Співпраця Харківського політехнічного інституту з Турбоатомом у галузі динаміки і міцності машин - Ларін, А.О.; Меньшиков, С.О. (Питання історії науки і техніки, 2012)
Статтю присвячено спільній роботі кафедри «Динаміка і міцність машин» Харківського політехнічного інституту з Харківським турбінним заводом над проблемами турбобудування. Статья посвящена совместной работе кафедры «Динамика и прочность машин» Харьковского политехнического института с Харьковским турбинным заводом над проблемами турбостроения. The article is devoted to the joint work of the department «Dynamics and strength of machines» of the Kharkov Polytechnic Institute, with the Kharkov turbine plant on the problems of creation of turbine.