Танкобудування України: короткий історичний нарис - Бєсов, Л.М. (Питання історії науки і техніки, 2013)
На основі архівних та інших джерел на тлі світових процесів висвітлюється розвиток танкобудування в Україні − від створення перших бойових машин і до середини 1941 р. Викладене в публікації є невід'ємною частиною світової історії і життєво необхідною складовою нашої культури. На основе архивных и других источников на фоне мировых процессов освещается развитие танкостроения в Украине - от создания первых боевых машин и к середине 1941 г. Изложенное в публикации является неотъемлемой частью мировой истории и жизненно необходимой составляющей нашей культуры. On the basis of archival and other sources on the background of the world processes highlights the development of tank development in Ukraine − from the creation of the first combat cars to mid-1941 contained herein is an integral part of world history and a vital component of our culture.