Внесок професора В. І. Дейча у розвиток меліоративної справи XIX століття - Коломієць, Н.Д. (Питання історії науки і техніки, 2013)
У статті висвітлюється наукова і педагогічна діяльність забутої постаті інженера-гідротехніка, професора В. І. Дейча та його внесок у розвиток меліораційної справи XIX століття. В статье освещается научная и педагогическая деятельность забытой личности инженера-гидротехника, профессора В. И. Дейча и его вклад в развитие мелиорации XIX века. The article highlights the scientific and pedagogical activity
forgotten individual hydraulic engineer, Professor V. Deutsch and his contribution to the amelioration of the XIX century.