Гуманітарна складова підготовки кадрів у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» - Бєсов, Л.М. (Питання історії науки і техніки, 2013)
Обґрунтовано необхідність удосконалення викладання і організації науково-
дослідної роботи в галузі історії науки і техніки у вищій школі України. Обоснована необходимость усовершенствования преподавания и организации научно-исследовательской работы в области истории науки и техники в высшей школе Украины. The necessity of improvement of teaching and the organization of scientific research in the field of history of science and technology in higher education in Ukraine.