Цукрові заводи – архітектурні, містобудівні та ландшафтні пам’ятки України - Тютюнник, Ю.Г. (Питання історії науки і техніки, 2013)
У статті розглянуто основні види та сучасний стан цукрових заводів як архітектурних, містобудівних та ландшафтних пам’яток нашої країни. В статье рассмотрены основные виды и современное состояние сахарных заводов как архитектурных, градостроительных и ландшафтных памятников нашей страны. The article describes the main types of sugar and the current state-of conclusions as architectural, urban and landscape monuments of our country.