Роль малих форм бізнесу у вирішенні соціально-економічних проблем зайнятості сільського населення - Нежуріна, І.С. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью нашего исследования является проведение анализа тенденций,
особенностей социально-экономического развития фермерства в сравнении с
такой формой ведения хозяйства как личное подсобное хозяйство; обоснование роли этих форм бизнеса в обеспечении эффективного воссоздания человеческого капитала на селе и содействии развитию сельскохозяйственной отрасли. Метою нашого дослідження є проведення аналізу тенденцій, особливостей
соціально-економічного розвитку фермерства в порівнянні з такою формою
господарювання як особисте підсобне господарство; обґрунтування ролі цих
форм бізнесу в забезпеченні ефективного відтворення людського капіталу на
селі і сприянні розвитку сільськогосподарської галузі.