Іпотечні цінні папери як інструмент мобілізації інвестиційного потенціалу населення - Рамський, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью статьи является обобщение опыта использования ипотечных ценных бумаг в развитых странах и разработка мероприятий по повышению ликвидности отечественных ипотечных ценных бумаг. Метою статті є узагальнення досвіду використання іпотечних цінних паперів
у розвинених країнах і розробка заходів щодо підвищення ліквідності
вітчизняних іпотечних цінних паперів.