Управління соціально-економічними трансформаціями в умовах інноваційного розвитку України - Сотник, І.М.; Старченко, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Обоснование необходимости включения экологических факторов в оценку
качества жизни населения и исследования проблем управления социально-
экономическими трансформациями в условиях инновационного развития Украины сформировали задание данного исследования. Обґрунтування необхідності включення екологічних факторів в оцінку якості
життя населення та дослідження проблем управління соціально-економічними
трансформаціями в умовах інноваційного розвитку України сформували завдання даного дослідження.