Краєзнавча школа в Криму: досвід і перспективи - Маньковська, Р.; Дмитрук, В. (Україна ХХ ст.: культура, ідеологія, політика, 2007)
Рецензі на книгу: Кармазін Н.В. Нариси розвитку історичного краєзнавства в Криму (1954 – 1991 рр.) / За ред. та вступ. ст. А.А.Непомнящого; Таврійський нац. ун-т ім. В.І.Вернадського. – Сімферополь: Таврія, 2005. – 177 с. – (Біобібліографія кримознавства; Вип.4).