Освітній комплекс економіки як чинник відкритості і стаціонарності інтелектуальних економічних систем - Шевчик, Б.М.; Свінцов, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Цель данной статьи – используя системно-синергетические подходы, проследить и продемонстрировать связь образовательного комплекса и экономической системы, где образование выступает фундаментальной предпосылкой функционирования новейшего типа экономики – интеллектуальных экономических систем. Мета даної статті – використовуючи системно-синергетичні підходи, простежити і продемонструвати зв'язок освітнього комплексу та економічної системи, де освіта виступає фундаментальною передумовою функціонування новітнього типу економіки – інтелектуальних економічних систем.