Електрифікація українського села згідно з семирічним планом розвитку народного господарства СРСР на 1959-1965 роки - Горбатюк, О.С. (Чорноморський літопис, 2011)
Охарактеризовано основні напрями діяльності радянського уряду в галузі сільської електрифікаціїв Україні у контексті семирічного плану розвитку народного господарства СРСР на 1959-1965 роки. Охарактеризованы основные направления деятельности советского правительства в сфере сельской электрификации в Украине в контексте семилетнего плана развития народного хозяйства СССР на 1959-1965 годы. The Soviet government main activities in rural electrification in Ukraine in the context of seven-year development plan of the USSR for 1959-1965 are described the article.