Роль сільськогосподарської кооперації у виробничому забезпеченні селянських господарств України - Лазуренко, В.М. (Чорноморський літопис, 2011)
Розкрито роль сільськогосподарської кооперації у забезпеченні основними засобами виробництва українських селянських господарств у доколгоспний період. Раскрыта роль сельскохозяйственной кооперации в обеспечении основными средствами производства украинских крестьянских хозяйств в доколхозный период. The role of agricultural cooperation in supply of Ukrainian peasant’s farms with basic means of production in pre-collective farm period is revealed in the article.