Проблеми методології етнографічного вивчення міської культури: постановка питання - Стоянова, Г.М. (Чорноморський літопис, 2011)
Розглянуто основні проблеми етнографічного вивчення міської культури. Зазначені основні методологічні підходи етнографічного дослідження міста. Окреслені аспекти, на які необхідно звернути увагу при етнографічному дослідженні міської культури. Рассмотрено основные проблемы этнографического изучения городской культуры. Обозначены основные методологические подходы этнографического исследования города. Указаны аспекты, на которые необходимо обратить внимание при этнографическом исследовании городской культуры. The article is devoted to the basic problems of the ethnographic studying of the city culture. The author has designated the basic methodological approaches of ethnographic researches of a city. Aspects to which it is necessary to pay attention at ethnographic research of city culture are specified.