Історія лабораторії вивчення лейкозів в Національному науковому центрі «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини» - Корольов, А.Г. (Питання історії науки і техніки, 2013)
У статті показана історія лабораторії вивчення лейкозів Національного наукового центру «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини» – першого науково-дослідного інституту України в області ветеринарної медицини. В статье показана история лаборатории изучения лейкоза Национального научного центра «Институт экспериментальной и клинической ветеринарной медицины» – первого научно-исследовательского института Украины в области ветеринарной медицины. The article shows the history of the laboratory study of leukemia National Scientific Centre "Institute of
Experimental and Clinical Veterinary Medicine" – First Research Institute of Ukraine in the field of veterinary medicine.