Підвищення конкурентоспроможності підприємств легкої промисловості на засадах оптимізації витрат виробництва - Бугас, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядаються питання щодо вирішення підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств легкої промисловості на основі зниження витрат виробництва. Обґрунтовується необхідність здійснення державою системних кроків по забезпеченню конкурентоспроможності галузі. В статье рассматриваются вопросы касаемые решения роста конкурентоспособности отечественных предприятий легкой промышленности на основе снижения издержек производства. Обосновывается необходимость выполнения государством системных шагов по обеспечению конкурентоспособнеости отрасли. The article considers the way of increasing competitiveness of national light industry by reducing the costs production. The necessity of state program of increasing in above industry competitions is proved.