Розвиток системи інвестицій у житловий сектор економіки - Гончарова, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В даній статті досліджуються ринок житла та іпотечний ринок, розвиток системи інвестицій у житловий сектор економіки, роль іпотечного кредитування в економічному і соціальному розвитку країни. В данной статье исследуются рынок жилья и ипотечный рынок, развитие системы инвестиций в жилой сектор экономики, роль ипотечного кредитования в экономическом и социальном развитии страны. In given article are investigated the market of habitation and phypotec market, development of system of the investments in inhabited sector of economy, role phypotec of crediting in economic and social development of the country.