Сучасні підходи до формування системи регулювання інноваційного розвитку регіонів - Корсікова, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Статья посвящена проблеме формирования концептуальных и методологических аспектов усовершенствования организационно-экономического механизма системы регулирования инновационного развития регионов. В статье
предложены принципы формирования такой системы, выделены блоки стратегии, которые требуют особого внимания и предложены направления их реализации. Стаття присвячена проблемі формування концептуальних та методологічних аспектів удосконалення організаційно-економічного механізму системи
регулювання інноваційного розвитку регіонів. У статті запропоновано принципи
формування такої системи, виділено блоки стратегії, що вимагають особливої
уваги і запропоновано напрямки їхньої реалізації. The article is devoted to the problem the formation of conceptual and methodological
aspects of improvement on organized-economical mechanism of the regulation
system in innovative development of the regions. The principles of formation in
such system, the strategies which need special attention and the directions in their
realization are proposed in this article.