Теоретико-прикладні засади становлення та розвитку механізмів інвестування інновацій - Мостовенко, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В процессе этого исследования предусматривается развязать такие задания: рассмотреть систему механизмов инновационного инвестирования; осуществить сравнительную характеристику основных источников финансового
обеспечения инноваций; проанализировать факторы, которые предопределяют
медленное формирование субъектов инновационного инвестирования; выявить возможные пути развития механизмов инвестирования инноваций. У процесі цього дослідження передбачається розв'язати такі завдання:
розглянути систему механізмів інноваційного інвестування; здійснити
порівняльну характеристику основних джерел фінансового забезпечення
інновацій; проаналізувати чинники, що зумовлюють повільне формування
суб'єктів інноваційного інвестування; виявити можливі шляхи розвитку механізмів інвестування інновацій.