Соціальна інфраструктура як фактор становлення інноваційної економіки - Новіков, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Наукові установки полягають у критичному осмисленні досвіду реформування соціальної інфраструктури та вироблення на цій основі стратегічного
курсу реформування усієї системи соціальної інфраструктури з урахуванням
реалізації соціальних потреб. Научные установки заключаются в критическом осмыслении опыта реформирования социальной инфраструктуры и выработки на этой основе стратегического курса реформирования всей системы социальной инфраструктуры с
учетом реализации социальных потребностей.