Інституційне забезпечення інноваційного розвитку легкої промисловості - Паливода, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью нашего исследования является выяснение сущности и преимуществ
кластерных организационных технологий и обоснование необходимости их
широкого использования как средства активизации инновационной деятельности в легкой промышленности. Метою нашого дослідження є з'ясування сутності та переваг кластерних організаційних технологій і обґрунтування необхідності їх широкого використання
як засобу активізації інноваційної діяльності в легкій промисловості.