В.В. Салов про будівництво залізниць в Російській імперії: дискусія середини ХІХ ст. - Сухенко, І.І. (Питання історії науки і техніки, 2014)
Проаналізовано дискусію середини ХІХ століття про значення будівництва залізниць у Російській імперії. Показано, що В.В. Салов активно закликав спільними зусиллями будувати залізничну мережу Російської імперії за прикладом інших європейських держав. Проанализирована дискуссия середины ХІХ века о
значении строительства железных дорог в Российской империи. Показано, что В.В.
Салов активно призывал общими усилиями строить железнодорожную сеть Российской империи по примеру других европейских государств. The discussion of middle of ХІХ of century is analysed
about the value of building of railways in the Russian empire. It is shown that V.V. Salov actively
called general efforts to build the railway system of the Russian empire for example of other European states.